Tähdenlento

Runoilija Helmilapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin pikkuveli saavuit elämääni.
Tiesin, että saan sinut,
mutta en aivan vielä.
Sitten kun tulit elämääni,
halusin olla vain kanssasi.

Vartuimme molemmat
ja aloimme erkanemaan toisistamme.
Yritin varata aikaani sinulle,
mutta kaverit tuntuivat olevan tärkeämpiä.
Kohta näimme toisemme vaan vilaukselta.
Vaihdoimme ehkä pari sanaa,
mutta nekin olivat päiväni tapahtumista.

Lopulta, kun illalla tulin aina kotiin,
olit jo nukkumassa.
Et odottanut minua kotiin luoksesi kertomaan tarinoitani.

Nyt kun et ole enää ollenkaan luonani,
huomaan kuinka todella sinua tarvitsen.

Ehkä en ajatellut silloin järkevästi,
kun juoksin vain.
Nyt katson yksin öisin tähtiä
ja ajattelen kuinka sinulla menee.
Kunpa tulisit luokseni,
katsoisimme yhdessä pimeää taivasta.

Sinä olet minun kuu-ukkoni,
joka pitää minut hengissä tässä julmassa maailmassa.

Sinua kaivaten:
Eräs, joka menetti elämän valon

Selite: 
Tämä tarina kertoo rakkaudestani ja kaipuustani meidän edesmenneeseen koiraan.
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan mielettömän täynnä rakkautta.
Ensin luulisi, että oikeelle pikkuveljelle, mutta ei se haittaa.
Rakastit varmasti sitä koiraa.

Ihania runoja, kosketti*<3*

 

Käyttäjän kaikki runot