Nimetön

Runoilija miiamo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

teet mun päivist elämisen arvosii
saat mut hymyilee pienimmillä sanoillaski
sua ei voi sanoin kuvailla
oot liian täydellinen ja ihana
toivon ettei mikää tulis tätä pilaa
pidetään yhessä tästä kiinni
ehkä tää vois olla jotain oikeesti kaunista ja kestävää
päivä toisensa jälkeen
opin susta uusii asioit
uusii piirteit
joka ikinen päivä huomaan
että pidän sinusta vain enemmän ja enemmän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. Kun se sujuu, rakkaus on ihanaa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
miiamo tunteet 9.10.2010 0 Runo
miiamo Nimetön 9.10.2010 0 Runo
miiamo Nimetön 9.10.2010 0 Runo
miiamo Nimetön 31.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 29.1.2009 1 Runo
miiamo Nimetön 29.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 19.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 19.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 19.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 18.1.2009 1 Runo