tunteet

Runoilija miiamo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

teet musta onnellisimman
mut saat mut vihasemmaksi kuin kukaan koskaan
siitä tiedänkin että olet mulle oikea
kaikki tunteet sun kuuluukin saada muhun
ilot ja surut yhdessä jaamme.
Koskaan et voi toista kokonaan tuntee
aina ihminen oppii uutta
jokaiseen hetkeen
jok´ ikisee päivää on silti uskallettava heittäytyä
sillä et koskaan tiedä milloin kaikki loppuu
elämä on tietynlaista pelii
jota ei ennalta voi arvata
kaikki tapahtumat pitää ottaa opettavaisen
kaikki tekee virheitä
välillä tosi suuria
mutta mitä tahansa tapahtuu
elämä jatkuu
niin se vaan menee
kaiken yli pääsee
ja aina pitää pystyä jatkamaan
pidä pää kylmänä ja anna tunteittesi sua viedä
mutta älä liikaa valtaa niille anna !

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
miiamo tunteet 9.10.2010 0 Runo
miiamo Nimetön 9.10.2010 0 Runo
miiamo Nimetön 9.10.2010 0 Runo
miiamo Nimetön 31.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 29.1.2009 1 Runo
miiamo Nimetön 29.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 19.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 19.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 19.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 18.1.2009 1 Runo