Nimetön

Runoilija miiamo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vaikka olet kaukana silti sinua paljon rakastan
en koskaan sinua tule unohtamaan
olit suuri osa elämääni ja kauan kuljit rinnallani
silti en vieläkään sinusta osaa irti päästää
enkä edes osaa

joka aamu kuvittelen että taas sinut nään
mutta päivällä jo tajuan että et ole enää elävien kirjoissa
olet jossai tuolla pilvien päällä meitä suojelemassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
miiamo tunteet 9.10.2010 0 Runo
miiamo Nimetön 9.10.2010 0 Runo
miiamo Nimetön 9.10.2010 0 Runo
miiamo Nimetön 31.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 29.1.2009 1 Runo
miiamo Nimetön 29.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 19.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 19.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 19.1.2009 0 Runo
miiamo Nimetön 18.1.2009 1 Runo