Pahan ketju

Runoilija vesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun isä ja äiti tekevät pahaa lapselleen,
teon syyllä ei ole väliä.

Teko on ensin,
sitten vasta syy.

Lapsi kasvaa ja kuuntelee pahaa päässään
Hän ei pääse pois eikä
hänen tarvitsekaan
Pahan ääni on osa häntä kuolemaan asti
Ei sitä pois saa päästä jos se on sinne pantu

Elämä ei ole reilua tai oikein
Ainoa mitä lapsen pitää tehdä on lisääntyä
Vain teoilla on väliä, jos elämältä kysytään

Mutta jos oikein syvälle uit ja
katsot mustaan peiliin ilman silmiä,
ilman pelkoa.

Tajuat, että sinun lapsesi ovat vapaat
Jos sinä et tee sitä mitä sinulle tehtiin
Lapsesi eivät joudu koskaan
Ajattelemaan niin kuin sinä

Selite: 
Tuntui kun olisin kävellyt valoon
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot