hiekkarannalla

Runoilija vesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juttelin onnellisen miehen kanssa
Hän oli niin kun minäkin olin

Aito, rehellinen, mukava ja
joka kohdasta elävä
täydellisesti hetkessä kiinni

Hän kertoi isänsä ja veljensä kuolleen sydänkohtaukseen, joka johtuu sepelvaltimoiden auhtaumasta

Olisin halunnut tupakoida hänen kanssaan
hän veti keuhkonsa täyteen savua ja hymyili
täydellisesti hetkessä kiinni

En
minäkään

kertonut mitä
sairaina
hetkinä
ajattelen

yksinäisyydessä

kännissä,
pakkomielteisenä

EI

ei ei

me katselimme järveä jalat hiekassa ja minä nauroin

jos olisin ottanut kengät pois ja kahlannut veteen,
hän olisi tehnyt saman

jos olisin kysynyt häneltä jotain
hän olisi vastannut
täydellisesti hetkessä kiinni

en minä osannut kysyä

en minä uskonut hänestä että hän voisi tappaa
älytön ajatus
miksi olisin niin ajatellut?

en usko vieläkään
vaikka totta se on

tappaminen on totta
tunteet on totta
musta joka saa vallan on totta
musta

kyllä minäkin olisin tappanut,
jos silloin , kauan sitten
sängyn reunalla olisi ollut kirves

ei ollut
en joutunut vankilaan

mutta en minä ole vähääkään parempi kuin sinä

murhaaja

minussa

Selite: 
Joskus joutuu katsomaan itseään silmiin ihan vahingossa
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on takana todellinen kohtaus, mukava juttele sattumalta vastaan tulleen randommiehen kanssa, joka vangittiin 3 viikkoa tän juttelun jälkeen epäiltynä ex-puolisonsa murhasta.

Tykkäsin paljon..ajateltu on puoliksi tehty..murhaajia kai joskus jokainen meistä.. Pettäminen on perseestä,jopa itsensä. Monimuotoinen runo josta itse kukin poimii sen minkä tarvitsee :)

Kyllä, murhaaja taitaa olla meissä kaikissa kun oikein silmiin katsotaan, ja se tunnustumalla silloin siltä vie eniten sen voiman.

en tajunnut tätä ollenkaan mutta jotenki tykkäsin silti :D

Ihmisen mieli on uskomaton... Niin täynnä tutkimatonta, selittämätöntä. Näet - mutta - et näekkään. Tiedostat - vai tiedostatko? Kiehtovaa!!! Hyvä!

Tykkään suorapuheisuudestasi, muutenkin tämä tyyli on minuun vetoavaa. Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot