Muisto (ja kuinka siitä päästään eroon)

Runoilija vesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä alkaa sattumalta,
jatkuu sattumalta ja
päättyy sattumalta.

Elämä pysyy raiteillaan.
Kaikki pysyy ja katoaa yhtä aikaa.

Sinä olet olemassa muistoissani niin kuin olit mielessäni
Minä olen muistoissasi ja minä olin mielessäsi
Muualla emme koskaan käyneetkään.

Mitään yhteistä meillä ei ole.
Ei ollut koskaan, ei tule koskaan olemaan.
Kirjoitan itsestäni, kun kirjoitan sinusta.
Sana sanalta saan itseni takasin.

Selite: 
kirjoitin tämän sen jälkeen kirjoitin lisää koko yön
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensin laaja "sattuma", Sitten hyvin tiukka raide, Sinä ja minä... yhtenevä, laajeneva, yhtenevä... "Sana sanalta saan itseni takaisin." Oikein hyvä kokonaisuus kuvauksessa itsestä suhteessa toiseen:) Pidän! ( Vaikken uskokaan sattumaan:) )

 

Käyttäjän kaikki runot