Nimetön

Runoilija vesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pistelee

sormenpäihini aukeavat silmät
tunnen miten selkäni
kaareutuu
olen

elossa

kävin uimassa
lammessa jonka
päälle
puhalsit
savua

lammesta tuli minun

tapasin ihmisen, josta tuli ennen mieleen sinä
nyt näin hänet. hymyilin hänelle
ihoni alle tulvi lämmintä verta

olin vapaa

minusta tulee vapaa
suuni avautuu
kohta
oh!

minä soin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti kirjoitettu runo, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot