valkkari

Runoilija vesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

keltaset valot on rumia

mulla on kylmä
jätin hanskat työkeikalle,
pipon toisen takin taskuun ja
kaulaliinan baariin
löydän taskun pohjalta lapun
siinä lukee:
"Vapaudu mielesi vallasta / P. Lappalainen"

lapunantaja kai tiesi että mun
sydän jäi metsätielle
että mä en ole enää mukana,
en oo ollut pitkään aikaan

heittelen verigreipin kuoria virtaan.
kattelen vaimeeta keltaista sumuvirtaa. päässä.
tältä sillalta ei kasva juuret lohjanharjulaiseen lapsuuteen
täällä ei liiku kukaan, ei kasva mikään

tolla laiturilla me maattiin selällään
katseltiin tervapääskyjä
mä olen siitä lähtien pitänyt parvekkeella tuhkakuppia
ihan ketä tahansa varten, ihan turhaan
nyt siellä on tuoli ja pöytäkin, roskiksesta, ja narsisseja!
mä ostelen sellaisia itselleni

kaadan pöydälle sokeria
kastelen viinilasin reunat vedellä,
kaadan sit lasin täyteen halpaa pahvivalkkaria

ja hetken mulla on

vappu

vappu

istun siinä missä sinäkin istuit
keltasella sutatussa tähtien valossa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lumoavan upea runo.

koskettava..hyvää syntymäpäivää !

Lumoavan upea runo.

koskettava..hyvää syntymäpäivää !

 

Käyttäjän kaikki runot