Vuosi

Runoilija vesi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Leirintäalueen liejussa tarpoo pikkutyttöjä
Käsittämättömässä kännissä
Miehen hihassa on oksennusta eikä sillä ole housuja se työntää munansa grilliin ja kuvittelee olevansa hauska

Ikisinkut kulkevat kaksin kappalein
minut viedään saunaan ja dumpataan ennen käyttöä
ei minusta ole fiksiä kenellekään
en pysty esittämään sitä mitä ne haluaa
ainoa mikä on kaunista on usva

Sanotaan, että
ensimmäinen vuosi ilman Anniinaa on vaikein
Sanotaan vaan
Sanotaan niin saatanasti

Selite: 
Ei ikinä enää juhannusta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot