vahva (?)

Runoilija halinalle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hukkasin sanani, Hukkasin kirjotukseni, Mieleni tyhjeni. En saa enään mitään aikaiseksi
 

Luulin olevani vahva
Kestäisin kaiken
Halusin olla voimakas
Jaksaa tämän kaiken
Mutta joku minuun iski
Liian kovaa, sydämeen
Luulin olevani vahva mutta sorruin kaiken edessä.

Selite: 
pitää vaatia paljon että tämä tyttö itkee miesten takia
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja niin koskettava. Tiedän tämän tunteen niin hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot