Nimetön

Runoilija halinalle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hukkasin sanani, Hukkasin kirjotukseni, Mieleni tyhjeni. En saa enään mitään aikaiseksi
 

Olisit valehdellut,
Puhunut vain meistä
Olisit kieltänyt,
Kun väitin naisista
Olisit vain ottanut minut,
Etkä kaivannut muita

Olit vain rehellinen,
Iskit minua sydämeen
Annoit minulle takaisin,
Jolloin tajusin välittäväni
Tahdoit toisen,
En ollut riittävä

Selite: 
ei kukoista suoni nyt. Puran ajatuksia. jota oon purkanu koko päivän. anteeksi
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. Pidän tästä!

 

Käyttäjän kaikki runot