Nimetön

Runoilija halinalle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hukkasin sanani, Hukkasin kirjotukseni, Mieleni tyhjeni. En saa enään mitään aikaiseksi
 

Kun katson kelattuna elämääni,
hymyilen suruilleni ja muistoilleni.
Kun katson tulevaa,
odotan ja jännitän.
Kun katson miestäni ja poikaani nyt,
ja sydämeni itkee onnesta ja rakkaudesta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot