jätä minut

Runoilija halinalle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hukkasin sanani, Hukkasin kirjotukseni, Mieleni tyhjeni. En saa enään mitään aikaiseksi
 

Mene pois
Lähde luotani, pelkään sinua
Viet minut alas
Alemmas kuin koskaan ennen
Lähde luotani, jätä minut
Minun olisi paljon helpompaa kun sinua ei olisi

Selite: 
koitan purkaa ihteeni. ei onnistu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot