?

Runoilija halinalle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hukkasin sanani, Hukkasin kirjotukseni, Mieleni tyhjeni. En saa enään mitään aikaiseksi
 

En tiedä tahtoisinko olla tässä
Jäisinkö luoksesi, jatkaisinko matkaani
En tiedä mitä tunnen
Kaikki on liian hyvää, mutta myös pakottavaa

Selite: 
muutama sana ajatuksistani. loppuun en saannut ylös
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot