muistojen sävelet

Runoilija Tiuhti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard, but so am I!! ÄLkäähän immeiset ottako miun juttuja liian tosissaan...
 

kuuntelen näitä samoja biisejä uudestaan ja uudestaan
Saisimpa kokea tuon kaiken vielä kerran...
Tutu sävelet muistoja synnyttävät,
kaipuun tuoman epätoivon takaisin pimeään käännyttävät...

Kuinka kaikki tuolloin olikaan helppoa,
voisinpa tämän kaiken sinulle nyt kertoa...

Kumpa kuulisit kappaleiden sanat samat,
tuntisit kuinka ne tunteita herättävät...

Muistoja kauniita mietin mielessäin,
kauan vielä säveleiden vaiuttua...

onneksi suurin osa niistä on kuitenkin vielä edessäin,
olethan kuitenkin jo silloin vieressäin!!

Selite: 
Kappaleet toivat kauniita muistoja mieleen, tässä samalla yritin kirjoittaa,mutta rytmi vei ajatuksen mukanaan... xD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot