*Tiitiäinen*

Runoilija Tiuhti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard, but so am I!! ÄLkäähän immeiset ottako miun juttuja liian tosissaan...
 

Pienen tytön silmät seuraavat elämää,
sitä on kuitenkin vielä niin vaikea ymmärtää

Kuinka toivonkaan onnea elämääs,
pieni tyttö,
varjelusta polullas,
Ettei mikään kanto sinua satuttaisi,
pieninkään murhe sydäntäs nirhaisisi...

Toivon niin, että silmäs säihkyisivät vielä huomenna,
ei ne saisi täyttyä murheilla.
Kaunis hymysi voisi aina olla yhtä viaton,
kuin se nyttenkin on.

Veljentyttäreni pieni,
kasvathan keskellä rakkauden,
ympäröimänä suurten tunteiden...

Syliini sinut pienen tytön suljen,
vierelläsi nyt ja aina kuljen.
suojelen sinua niin paljon kun voin,
voi rakkaani pieni,
kiitos että tämän hymyn koin.

Selite: 
En voi maailmassa mitään kauniimpaa tietää kuin veljentyttäreni hymyt ja säihkyvät silmät! Hän ihmeissään seuraa maailmaa... Voi kuinka rakastankaan! <3 <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot