vaikeaa

Runoilija Tiuhti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard, but so am I!! ÄLkäähän immeiset ottako miun juttuja liian tosissaan...
 

Tunteitani sisälläin kelaan,
miksi on tämä taas muka niin vaikeaa?
Olet poissa hetken vain,
sulta kuitenkin jo ikuisuuden sain.
se säilyy sydämessäin huomiseen,
siihen hetkeen,
kun suljet syliisi lämpöiseen...

Voi kuinka odotankaan!!

Eihän se voi olla niin vaikeaa??

Selite: 
Niin sitä aina näin alussa ajattelee... lopussa totuus valkenee,,,
Kategoria: 
 

Kommentit

voi ku tuttu tunne..haikea ja kuitenkin niin uskomattoman kaunis runo! :) <3 tuo: "kun suljet syliisi lämpöiseen.." oli aivan ihana kohta! :)

 

Käyttäjän kaikki runot