Synkkyys

Runoilija Poeticus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljaisuus kertoo paljon ajan virrasta, se vain soljuu eteenpäin, ilman mitään hätiköintiä tai turhaa riehakointia. Aika soljuu; ja hiljaisuus jää äänettömänä kuuntelemaan.
 

Miks kirjoitan runoja?
En sanoja löydä.
Ei synny ajatusta kaunista,
pelkästä vihasta kertovat runoni.
Surua, tuskaa, pelkoa, vihaa,
kirjoitan kaikkea pahaa?

Eikö tunteita ole sydämmessäni?
uskoa laisinkaan suhun?
Miten koskaan pystyn rakastamaan ketään?
En rakasta itseänikään.

Pelkkää uhoa, kauhua, tuhoa,
kai sekin vielä ehtii lauhtua.
Noistako koostuu sydämeni mun?

Enkä kykene tuntemaan rakkautta lain?
Enkö pysty vastaamaan tunteisiin?
Surua tuon maailmaan.
Peloa ihmisiin.
Kauhua johtajiin.
Tuhoa kaupunkiin.

Silti ihailen häntä.
Jumalaista ruumistansa.
Kauniita hiuksiansa.
Pehmeitä muotojansa.
Tulen ja tuhoan hänen lapsensa.

Ei kaunista ole päällä maan.
Ei rakkautta lain.
Pelkkää himoa.
Ei inhimillisyyttä löydä täältä.
Vain petoja ihmisten kuorissa.
Ainoa kauneus on rakkaudessa.

Selite: 
Hiukkasen vanhempi runo.. Vuodelta 1999 itse asiassa, hieman vain muokkasin sitä ennen tänne lähettämistä. Täynnä kummallisuuksia. Sitä sattuu, kun päästää kynän tekemään päätökset.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Poeticus Kuninkaani 1.12.2004 3 Runo
Poeticus Jano 30.11.2004 1 Runo
Poeticus Kadotetut 17.5.2004 0 Runo
Poeticus Ilo 17.5.2004 0 Runo
Poeticus Hävitetty 17.5.2004 3 Runo
Poeticus Synkkyys 17.5.2004 0 Runo
Poeticus runo 17.5.2004 0 Runo
Poeticus Aika 17.5.2004 2 Runo
Poeticus Myrsky 17.5.2004 0 Runo
Poeticus Päivä 17.5.2004 0 Runo