Myrsky

Runoilija Poeticus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljaisuus kertoo paljon ajan virrasta, se vain soljuu eteenpäin, ilman mitään hätiköintiä tai turhaa riehakointia. Aika soljuu; ja hiljaisuus jää äänettömänä kuuntelemaan.
 

Astun taas ulos myrskyyn,
menee tämäkin taas tylsyyden lukuun.
Ei riittänyt kotonani elämää minulle,
yksin huomasin taas riutuvani.

Niinpä astuin taas ulos myrskyyn,
jossa tuuli puhaltaa minuun kuin vanhaan hylkyyn.
Hyväillen jotain,
joka kenties joskus oli jotain suurta,
nyt vain pelkkä haamu,
menneestä unelmasta.

Kauniisti soi tuuli puiden lehvistössä,
niin musertavan pelkistetysti kertoo elämästä,
elämästä joka hävisi,
joka monia kosketti,
mutta kuten tuuli,
vain vähän vaikutti.

Ihaillen katson myrskyistä taivasta,
sieltä valuva vesi polttelee kuivaa ihoani.
Muistelen vieläkin sitä kaipausta,
muistelen vieläkin sinua,
silmäni peittyvät kyyneliin.
Ikäväni yritän peittää unelmiin,
yritän olla ajattelematta sinua,
ajatukseni puhuvat elämän turhuudesta.

Miksi kävi niin?
Miksi ajauduin näin synkkiin tunnelmiin.
Ikävyyteen löydä syytä en.
Sinut työnnän pois itkien,
näen itse sen,
elämäni turhuuden.

Selite: 
Vuodelta 2000. Täytyy myöntää, että tämä on yksi omista suosikeistani. Alku vähän kangertelee, mutta loppu vie mennessään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Poeticus Kuninkaani 1.12.2004 3 Runo
Poeticus Jano 30.11.2004 1 Runo
Poeticus Kadotetut 17.5.2004 0 Runo
Poeticus Ilo 17.5.2004 0 Runo
Poeticus Hävitetty 17.5.2004 3 Runo
Poeticus Synkkyys 17.5.2004 0 Runo
Poeticus runo 17.5.2004 0 Runo
Poeticus Aika 17.5.2004 2 Runo
Poeticus Myrsky 17.5.2004 0 Runo
Poeticus Päivä 17.5.2004 0 Runo