Ulkopuolella

Runoilija SisterSorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjää...
 

Ikkunasta heijastuu kasvoni
sisään katson ja ulkopuolelle jään
Ovi avoinna tulevaisuudelle
sulkeutui edessäni

Minkä tutuksi tunnistin silloin
hämärään katoaa lopullisesti

Koti, jossa kasvoin aikuiseksi
koti, jossa luulin vanhaksi tulevani
Minut lapseksi palautti
eksyneeksi ja kadonneeksi

En enää kodikseni tunnista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

*pyyhkii kyyneliään*
lapsuudessani oli paras ja turvallisin asia sisareni ja rakkain ystäväni. ethän unohda sitä sidettä? koskaan..?olet ehkä eksynyt muttenyksin..

ja se ei ollut varsinainen rakkausruno!
toiveen inspiraation tulos.. vain.

 

Käyttäjän kaikki runot