Pakoon

Runoilija SisterSorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjää...
 

Juoksen kauas
Niin kovaa kuin jaksan
Voimia ei ole
Mutta luotasi on pois päästävä
Mitä lähempänä sinua olen
Sitä enemmän tuskaa tunnen
Muistot minua runtelee
Katseesi kaiken minussa tappaa

Miksi siis en mitään muuta toivo
Kuin olla sylissäsi
Antaa sinun minua satuttaa
Tuskallasi rakastaa
Olenko olemassa ilman sinua
Onko sinua ilman minua
Juoksenko siis luoksesi
Pakoon vaikka yritän
Syliisi taas lankean

Selite: 
Inspiraatio musiikista ja vanhoista muistoista
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava, todentuntuinenkin. Elämä on joskus kovaa, mutta elämä olisi tylsä peli, jos kaikki haaveet toteutuisivat - kuin jousenet tyynellä vain uisivat. (mulla on vähän tohon liittyviä mut eri näkökulma, mm. mun eka runo täällä: "Sinä minulle")

 

Käyttäjän kaikki runot