Haudattu

Runoilija SisterSorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjää...
 

Syystuulen kirpeys
avoimesta ikkunasta valuu
syliini tyhjään
ja kietoo hyväilyynsä
vaikka vielä on kesä

Katseeni väsynyt
siirtyy tästä hetkestä horisonttiin
kaipus tuntuu rinnassa
Haudattu nostaa päätään

Mitä jos
mitä jos nyt tästä nousen
otan askeleen ja juoksen
juoksen avoimeen ja hyppään

Kantaisiko siipeni rikkoutuneet horisonttiin asti
lentäsinkö vapaana
tuntisinko tuulen kasvoillani
ja hymyilisinkö hetken onnellisemmin kuin koskaan
kunnes lumous rikkoontuisi
ja putoaisin

Kuolisinko?
Silloin vai nyt?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot