Unikuva

Runoilija SisterSorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjää...
 

Kaipauksen unen sumuverhon läpi
tunnen pehmeän kosketuksesi kasvoillani
Avaan silmäni vartalosi lämpöön
kun katseesi näkee suoraan lävitseni

Jo kauan ennen sinua,
hyväksyi sydämeni sen
Ei ole sanoja, ei ole vastauksia
Ei tule onnellista loppua

Tässä on se kaikki mihin kykenen
kun hengitämme samaa ilmaa
kun kosketuksesi korjaa syvimpiä säröjäni

Aika pysähtyy, tunnen sen
On tämä hetki
vain sinun ja minun
ikuisesti poltettuna sydämeeni
...silti aamulla enää pelkkä kaunis unikuva

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot