Auki avarrettu

Runoilija genda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2023 9:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mediapinnan Suomi 100 runokirjaa -sarjasta löytyy runokokoelmani Joutsenen huuto, naisen kasvu.
 
Päivän ja yön

ja päivän

Tanssin ja lauloin
lastani maailmaan

Nyt

Maailman myrskyt
myllertävät lävitseni

Astun elämään
auki avarrettuna

rakkauden virralle
tunteiden tuulille


Vieläkin vavahtelen
luontoni voimasta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot