Läheisyyden kaipuu

Runoilija Kivisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Eletään päivä kerrallaan koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan~
 

Sut sydämeeni sain
se oli onnea vain.
Sun sydämmes särjin,
se oli pettymystä vain.
Sua niin ikävä on
vaikka niin lähellä oot.
Kunpa onneni takaisin saisin
sua kohtelisin toisin.
Sydämeeni takaisin ottaisin
ja sua rakastaisin.

Selite: 
Joku tekele vain... piti jotain saada kirjoittaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on haikean kaunis, herkkä ja koskettava runo. Tällaista se rakkaus on aina toisinaan.

Hyvin kirjoitat.

 

Käyttäjän kaikki runot