Nimetön

Runoilija Kivisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Eletään päivä kerrallaan koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan~
 

Kuunsiltaa pitkin
kävelin ja itkin.
Kaipuuta suurta
jäljellä ei muuta.
Yön syliin sulkeudun
ja haaveisiin kulkeudun.
Kaiken muistoihin tallennan
ja säilytän kalleimman.

Selite: 
Jotain vain piti saada raapustaa ja kummasti aina helpottaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin se aina helpottaa kun runoksi tunteensa sujauttaa:)...kaihoisa runonen, kaipuu kaunoinen.

Hyvää uudenvuoden alkua. Muista, menneet on menneitä, sulje alkava vuosi syliisi, kulje uusin askelin. Onnea juhlapäivänä.
Pierikki

Ihana, haikea, surullinen ja niin kaunis runo.
Riimit eivät vaikuttaneet niiltä väenvängällä väännetyiltä suu-luu-riimeiltä.

Pidin!

Upea runo ja ihana sanoitus, Iloista Syntymäpäivää sekä Hyvää Uutta Vuotta Sinulle!

 

Käyttäjän kaikki runot