Sinulle

Runoilija Kivisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Eletään päivä kerrallaan koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan~
 

Sut tapasin,
suhun ihastuin.
Susta enmmän toivon,
en vain ajatustasi tiedä muhun.
Yhteyttä otit,
silti odotan.
Kun lähdit kuohahti,
toivoin sun viipyvän.
Sanoit kuitenkin tulevan.
Odotan.

Selite: 
Toivossa on hyvä elää :) Vaikeeta taas kirjoittaa vaikka haluis...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot