Uusi alku

Runoilija Kivisydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Eletään päivä kerrallaan koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan~
 

Kaiken sen kadotin minkä takaisin halusin.
Onnelllinen oon vaikka sua kaipasin.
Uusi sivu aukaistu on jolta toivon enemmän,
en kanssasi aloittaa voi vaan toisen vierelleni toivoisin.

Selite: 
Piste turhalle kaipuulle ja odotukselle. Elämän on joskus jatkuttava:) Vaikkakin vähän tökeröti ilmaistu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot