horros

Runoilija puolipiste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä olen
mielessäni hereillä
omalla tavallani
liikkumatta

minä olen
hereillä
mutta rakkautta
lämpöä
minä en tunne

pettynyt
vihainen
rikki
minä olen

minä olen
koteloitunut
omaan vihaani
ja katkeruuteeni

ja minun horrokseni
on ohi vasta
kun sinä
puhallat
elämänilosi minuun

Selite: 
njoo masennuskausi
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot