this moment is eternity

Runoilija puolipiste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kirkuu eilinen
huutaa huominen
tämä hetki, ikuisuus
selkeänä alitajunnassa

uumenissa unelmain
lepää tieto tulevasta
syvyydessä sielujen
nukkuvat tummat totuudet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkään! en osaa oikein edes kommentoida, mutta tykkään, koskettaa sopivan...jotenkin...pelottavasti tällä hetkellä...

 

Käyttäjän kaikki runot