minuus ilmenee kaikessa

Runoilija puolipiste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jos mä olisin kello, olisin kaappikello. olisin isokokoinen, tumma mieleltäni, kuitenki lämmin ja luotettava.
jos mä olisin väri, olisin vihreä. olisin lähellä juuriani, luontoa, rakkauttani.
jos mä olisin luku, olisin 7. olisin keskiverto, en huono missään nimessä.
jos mä olisin elementti, olisin ilma. olisin tuulenhenkäys ystävieni hiuksissa, raikas ja energiaa antava.
jos mä olisin tunne, olisin rakkaus. olisin lämmin suudelma rakkaideni huulilla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot