sweet reverie

Runoilija puolipiste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yksi huokaus, sata suudelmaa
kosketus, kuin tuulahdus kevättä
paljaalla iholla

aamun saraste, tiukka halaus
huulet, kuin tuhannet perhoset
hamuavat niskassa

monia päiviä, tuhansia vuosia
kermakarkkeja, ja makeita unelmia
niitä kun meillä riittää

Selite: 
kultaaa ♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot