Aamu

Runoilija Rida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.8.2022 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jätä rohkeasti kommentti jälkeesi :)
 

Herätessäni minä venytän selkääni
on ollut taas aikaa nukkua
Hän avaa silmänsä ja hymyilee

Kertoo
että tänään emme nouse

Mutta minä heitän hänen t-paitansa päälleni
ja menen keittiöön
keitän meille vähän kahvia ja haen yhteisjakelusta tulleen sanomalehden

En tee hänelle aamupalaa
sillä en halua muuttua kotiorjaksi
niinkuin moni ystäväni

Hän tulee viereeni
suutelee
ja sanoo rakastavansa minua

Ja hetken harkitsen tekeväni hänelle aamupalaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot