Nimetön

Runoilija Rida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.8.2022 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jätä rohkeasti kommentti jälkeesi :)
 

Maanantai iltana lähdit
vilkutit ja toivotit hyvää työviikkoa
Minä vain vastasin: Kiitos samoin

Torstaina kotimatkalla sain puhelun
jossa kerrottiin että olit kuollut
En oikein osannut sisäistää asiaa

Aloin toimimaan järjellä
hoitaa sinun paikallesi työntekijää
tukea muita työkavereita

Lauantaina moottoritiellä vasta ymmärsin lähtösi
Itku yllätti myös kaupan kassalla
Kotipihan parkkiruudussa huolestutin naapuritkin

Maanantaina seisoin hetken työpaikan tuulikaapissa
en voinut mennä sisälle ennen kuin olin itkenyt hetken
Siinä juuri näin sinut viikko sitten

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot