Se mitä silloin joskus kerromme

Runoilija Rida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.8.2022 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jätä rohkeasti kommentti jälkeesi :)
 

Hän tuli hakemaan minua ihan selvin päin tanssimaan
Hän kysyi kuulumiset
olihan siitä jo aikaa
kun olin viidentoista
ja hän vähän yli kahdenkymmenen

Hän käski minun mennä hieman hitaammin
minä vastasin
että ei vielä hitaita
hän naurahti ja sanoi
ehkä sitten kun neiti on saanut vähän juhlajuomaa alas
minä nauroin ja tanssin jälkeen niiasin

Seisoimme vierekkäin kun hain takkia naulakosta mennäkseni pakkaseen hetkiseksi
hän kosketti varovasti minua lanteilta
ja hymyili katsoen suoraan silmiini

Hassua
vuosien jälkeen
hän on veljeksistä se komeampi
kun pikkutyttönä olin enemmän rakastunut siihen toiseen
vähän pahan pojan näköiseen

ulkona hän istui penkillä
vierellään serkkuni
se joka oli aina ollut häneen rakastunut
minä nojasin kaiteeseen
kädessäni siideri
kun yhtäkkiä hän kysyy:
"Onko kiva näyttää noin ihanalta?"
Minä hymyilen
sydän on pakahtua
pitkiin aikoihin
kukaan mies ei ole sanonut minulle mitään niin ihanaa

Vähän myöhemmin tanssimme uudestaan
tällä kertaa hitaammin
ja paljon läheisemmin
minä puristan häntä enemmän minua vasten
ja hänen huulensa koskettavat minun kaulaani

Yöllä
tai ehkä jo aamulla makaan hänen vieressä sängyllä
pihavalo lyö ikkunasta hieman hämärään valoa
Hän suutelee ja kysyy
"Miten siitä pikkutytöstä tuli tälläinen nainen"
Minä en osaa vastata
olen vain hiljaa

Jossain vaiheessa hän nukkuu
ja katson häntä hetken
Minä nousen
kerään vaatteet ja hiivin hiljaa toiseen huoneeseen
nukkumaan

Kun joskus jaksan nousta
vessan peilistä katson itseäni
Taasko annoin näin käydä
nauttia vain yhden illan
Saada hetkisen läheisyyttä

Menen alakertaan
Hän seisoo vieressäni yllättäen
Hymyilee ja suukottaa poskeani
"Kiitos"
Hän kuiskaa ja me istuudumme vierekkäin pirttipöydän ääreen
käsi kädessä

Tällä kertaa yksi yö
ei ollut tarinan loppu
vaan siitä tuli oikea tarina
joka toivottavasti jatkuu
vielä silloinkin
kun me olemme vanhuksia
ja voimme kertoa lapsenlapsillemme
miten me rakastuimmekaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on hieno! :)

tyylikäs kokonaisuus tässä tekstissä. tunnelmaa riittää alusta loppuun.

tää on hieno! :)

tyylikäs kokonaisuus tässä tekstissä. tunnelmaa riittää alusta loppuun.

 

Käyttäjän kaikki runot