Nimetön

Runoilija Rida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.8.2022 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jätä rohkeasti kommentti jälkeesi :)
 

Hän luki tekstejäni
oli hiljaa ja silmät liikkuivat riveillä

Minua pelotti

ne tekstit kertoi minun rikkinäisestä elämästäni
siitä kun olen tapaillut varattuja miehiä
pettänyt ja ollut hirviö

Ajattelin
että nyt hän menee
pelästyy julmuuttani muita ihmisiä kohtaan

Hiljaisuus jatkui ja minua ahdisti
menin parvekkeelle ja sytytin tupakan
Olin jo varautunut puolustuspuheeseen
että kun minua on aina satutettu
elämä on opettanut minut tälläiseksi

ja toden totta
tällä kertaa minä aion yrittää kovin
teen kaikkeni etten satuttaisi

Mutta hän tuli viereeni
suukotti poskeani
Sanoi
Onhan minullakin menneisyys
josta en kovin ylpeä ole

mutta ollaan nyt ihan rauhassa ja
katsotaan miten meille käy

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot