Kielletään taas.

Runoilija Rida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.8.2022 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jätä rohkeasti kommentti jälkeesi :)
 

Me kaksi taas tässä
vierekkäin
nauramassa toistemme jutuille
katsomassa toistemme silmiin
ja ne muut sanovat meille
että te olisitte kyllä niin hienoja yhdessä

Ja me nauramme taas niin hermostuneesti
ei
emme voi olla yhdessä
kun ei osata olla kaksin
muiden seurassa loistamme
mutta kun kotiovet sulkeutuu
me emme toimi
tulee pitkiä hiljaisuuksia
ja isoja riitoja niiden perään

Kun muut eivät huomaa
käsi käteen eksyy
ja kun jäämme kahden suutelemme salaa
Olemmme yhdessä yön ja vielä aamunkin
ja niiden keskustelujen jälkeen
Päätämme koittaa vielä kerran

Tämän ainoan kerran
Mutta me kielletään kaikki jos meiltä kysytään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot