Vanhoja yhdessä

Runoilija Rida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.8.2022 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jätä rohkeasti kommentti jälkeesi :)
 

Hei
Älä ole pahoillasi
Tiedän kyllä
Liiankin hyvin
Että sinua odotetaan jossain muualla

Että elämä kuljettaa joskus ihmiset erilleen
Se on osa elämää
Ja siinä on kasvun mahdollisuus
Luovuttaa jostain tärkeästä otteensa

Älä ole pahoillasi

Ehkä joskus
Vuosikymmenten kuluttua
Kun olemme vanhoja
Ja lapset ja lapsenlapset ovat meidät unohtaneet
Elämä vie meidät samaan vanhainkotiin
Ja siellä vanhainkodissa voimme pitää toisiamme kädestä

Kävellä joskus puistoon ja syöttää sorsia
Ja sinä annat minulle suukon
Silloin ohimenevät nuoret ihastelevat meitä
Ja kun toinen meistä on sairas
Toinen valvoo sängyn vierellä ja hoitaa

Ehkä emme voi vanheta yhdessä
Mutta ehkä voimme olla vanhoja yhdessä

Älä siis ole pahoillasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä herättää hymyn suupieliin - samoja ratoja ajatusten kulkiessa :)

Lämpimät syntymäpäiväonnittelut - nuorelle :)

 

Käyttäjän kaikki runot