Ilman sua

Runoilija pieni lintunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ nauttii auringosta ja kesästä ~
 

Kuin puu ilman lehtiä,
lintu ilman laulua,
perhonen ilman siipiä.

Sitä olen ilman sua.

Kuin läheisyys ilman lämpöä,
itku ilman kyyneleitä,
nauru ilman ääntä.

Sitä olen ilman sua.

Selite: 
Tuli vaan päästä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tyhjyyden tunnetta ja surua
kuvastuu runostasi.

tyhjyys oikeen loistaa tästä runosta.

 

Käyttäjän kaikki runot