Lähtö

Runoilija pieni lintunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ nauttii auringosta ja kesästä ~
 

Antakaa mun lentää kuin taivaan lintu.
Antakaa mun mennä.
Antakaa mulle tilaa hengittää.

Älkää jääkö mua kaipaamaan.
Älkää jääkö mua murehtimaan.
Älkää jääkö miettimään kuinka pärjään.

Luottakaa siihen että me tavataan taas.
Luottakaa siihen että me halataan taas.
Luottakaa siihen, että mä hymyilen taas.

Antakaa mun vaan mennä nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3

tää on ehkä kaikkein kaunein...

Joskus sitä haluaisi itsekin vain lähteä, katsomatta taakseen.

 

Käyttäjän kaikki runot