Omenapusu

Runoilija pieni lintunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ nauttii auringosta ja kesästä ~
 

Lämpimän, omenalta tuoksuvan pusun,
sen antoi hän nenälleni.
Se tuntui hyvältä, kuin silloin ennen.
Haluan säilyttää muiston tämän ikuisesti.

Selite: 
yksi tärkeä ihminen on tämän suukon takana <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloisen Omenainen.
:)

Hyrrrr ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot