Uni

Runoilija pieni lintunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ nauttii auringosta ja kesästä ~
 

Haluan nukahtaa.
Osan menneestä unohtaa.
Alusta kaiken aloittaa.

Miksi se on niin vaikeaa.
Kaikki mua auttaa haluaa.

Yksin haluan lentää.
Rauhallisemmille maille kiitää.

Irti musta päästäkää.
Jotta voisin rakkaat muistot menneistä säästää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot