Vahinko

Runoilija pieni lintunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ nauttii auringosta ja kesästä ~
 

Yhteiset naurut hölmöille jutuillemme.

Yhteiset hassut painituokiomme.

Yhteiset hölmöt riitamme.

Yhteiset hienot hetkemme.

Kaipaan niitä.
Saanko niitä enää takaisin?

Mihin kadotimme ne? Miten saisimme tuon kaiken takaisin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä ne varmasti palaavat

 

Käyttäjän kaikki runot