Itsekkyyttä, narsismia ja itsetuntoa

Runoilija pankki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja, jotka tarkoitettu puhuttelevaksi ja tuntevaksi. Kertovat henkilökohtaisista tunteista. Kopioi vapaasti, mutta lisää nikkini ja tämä lähde eli rakkausrunot.fi.
 

Tässä hyvä itsekkyysmittari. Jos toistuvasti aliarvioit
lähellä olevien ihmisten ymmärryksen ja merkityksesi heille yliarvioit - olet itsekeskeinen.

Jos taas toistuvasti yliarvioit lähellä olevien ihmisten ymmärryksen ja merkityksesi heille aliarvioit - olet huono itsetunnoltasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin se taitaa olla.

 

Käyttäjän kaikki runot