Arvokasta aikaa elämän tiimalasissa

Runoilija pankki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja, jotka tarkoitettu puhuttelevaksi ja tuntevaksi. Kertovat henkilökohtaisista tunteista. Kopioi vapaasti, mutta lisää nikkini ja tämä lähde eli rakkausrunot.fi.
 

Aika on liian arvokasta tuhlattavaksi tekemisille, joista ei ole iloa itselle eikä kohteelle.

Aika on liian arvokasta miettimiselle menneitä tai tulevia tapahtumille, joille ei voi mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot