Ystävyys ja rehellisyys

Runoilija pankki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja, jotka tarkoitettu puhuttelevaksi ja tuntevaksi. Kertovat henkilökohtaisista tunteista. Kopioi vapaasti, mutta lisää nikkini ja tämä lähde eli rakkausrunot.fi.
 

Elämästä kannattaa irtisanoa ystävät, joille ei pysty olemaan rehellinen. Nämä kalvavat ja vääristävät minuutta. Alitajunta häivyttää nämä tarpeettomat ihmiset elämästä joka tapauksessa, ellei itse sitä tee.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot