Amor, luokaton ampuja

Runoilija pankki1

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja, jotka tarkoitettu puhuttelevaksi ja tuntevaksi. Kertovat henkilökohtaisista tunteista. Kopioi vapaasti, mutta lisää nikkini ja tämä lähde eli rakkausrunot.fi.
 

Johonkin herkkään pyrin, turhaan. Sanon sinulle - ollaan vielä hetki ja huulet näykkäilee huulta, suudellen suuta.

Hymyilet silmiin katsoen ja ilmeesi sen kertoo - sain ylipuhuttua.

Nyt ei tuijotella yhdessä kuuta, aurinkoa eikä tähteämme.
Otteeni niittää kehoasi, kosketukseni puristaa reidelläsi, huulet haravoi kaulallasi.

Syliini nostan. Halusta tärisen ja iho ihoa janoten.

Amor kyllä tarkasti tähdätä yritti ja nuoli osui, mutta luokaton on, ampuja. Suuntaus puoli metriä liian alas. Palliparkani.

Ole sitten tässä nyt ihan cool. Kipunassa.

Selite: 
Joskus halu vain vie voiton. Aika useinkin.
Kategoria: 
 

Kommentit

reps :D Hyvää synttäriä!

 

Käyttäjän kaikki runot