Se päivä

Runoilija lasi tavaraa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pala palalta osa minua. Sinä, minä ja joku muu...
 

Ehkä joku päivä
kun olen vahvempi
kun olen vanhempi
uskallan viimein kertoa
kuinka paljon olen vuoksesi joutunut kärsimään.
Toisinaan vihaan sinua
mutta sitten ajattelen
etten alennu sinun tasolle.
Jonakin päivänä sinä olet minulle pelkkää ilmaa!

Selite: 
Kiitos
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot