Nimetön

Runoilija lasi tavaraa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 8:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pala palalta osa minua. Sinä, minä ja joku muu...
 

Et nää, joten et tunne.
Et tunne, kun et nää.

Olet vain sinä ja olen vain minä.
Yksin niin hlvetin yksin.

Kylmä, kuka lämmittää?
Et sinä, en minä.

Selite: 
...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot